Betrouwbaar vakwerk

Een degelijk en betrouwbaar dak boven uw hoofd wordt als vanzelfsprekend ervaren.
Totdat lekkages het gebruik van een huis of bedrijfspand belemmeren of zelfs onmogelijk maken……..
René Mol en zijn medewerkers zijn iedere dag op het dak te vinden om te doen waar zij goed in zijn:
daken waterdicht maken, en net zo belangrijk, mooi maken. Door het leveren van kwaliteitswerk, door met de allerbeste materialen te werken, door bij te blijven via scholing en cursussen en door eerlijke voorlichting te geven aan de klant, hebben al velen de weg naar Dakmanschapgevonden.

Al 43 jaar

Al 43 jaar zit René Mol in het vak. Na 20 jaar waarin hij veel ervaring heeft opgedaan bij dakdekkersbedrijven, zocht hij een nieuwe uitdaging. In 1997 is hij voor zichzelf begonnen en is Dakmanschap ontstaan. Men associeert de naam vaak met het vakmanschap en dat is dan ook de bedoeling. Net als in vele branches staat ook de dakdekkersbranche niet stil. Waar vroeger alleen grijze daken gelegd werden, zijn nu de kleuren in opmars. Iedere kleur die de klant wenst is mogelijk. Dat kan rood zijn of groen of blauw. De kwaliteit is dezelfde als u van Dakmanschap mag verwachten. Een kleine greep uit de leverbare kleuren

Dakmanschap richt zich op alles wat met platte en hellende daken te maken heeft, of dat nou gaat om een zinken dak op een kunststof serre of om het immense dak op het Olympisch Stadion. Dakmanschap houdt zich ook bezig met onder andere dakinspectie, het verhelpen van daklekkages, het plaatsen van lichtkoepels, het plaatsen van zinken goten en daklijsten, kortom alles wat met een dak te maken heeft.

Dakmanschap levert een dakgarantie van 10 jaar!!

Dimca Webdesign 09-01-2019